Με Χριστουγεννιάτικες πιτζάμες όλη η οικογένεια: Τόμι Χίλφιγκερ και Πάρις Χίλτον – Εσείς φοράτε πιτζαμίνια γιορτινά; (φωτό)

Τα πιτζαμίνια των πλουσίων

Ο Τόμι Χίλφιγκερ τη σύζυγό του Ντι Οκλέπο-Χίλφιγκερ φόρεσαν τα ίδια jumperς και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειες φωτογραφήθηκαν μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Σε πράσινο χρώμα με χρωματιστές μπάλες και στολίδια τα ομοιόμορφα πιτζαμάκια τους είναι σαν… περιτύλιγμα.

Αυτό γράφει άλλωσε και στην ανάρτησή της, η Ντι Οκλέπο-Χίλφιγκερ

«Αυτό είναι ένα περιτύλιγμα. Τα Χριστούγεννα 2023 ήταν μια μεγάλη ευλογία»

 

 

Με κόκκινες καρό πιτζάμες η Πάρις Χίλτον

Δύο αναρτήσεις με πιτζάμες έκανε η Πάρις Χίλτον, τα Χριστούγεννα. Στην πρώτη ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει όλη την οικογένειά της με κόκκινες καρό πιτζάμες και αναφέρει ότι το καλύτερο δώρο το πήρε φέτος από τον Άη Βασίλη και δεν ήταν άλλο από το παιδί που απέκτησε:

«Ο Άγιος Βασίλης μου έδωσε το παντοτινό δώρο της οικογένειας αυτά τα Χριστούγεννα! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για το χαριτωμένο πλήρωμα!»

 

 

Η δεύτερη είναι φωτογραφική ποζάρει κρατώντας τρυφερά τα μωρά της και γράφει:

«Καλά Χριστούγεννα από το Hilton-Reums! Στις αρχές του 2023, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την ευτυχία και την ευγνωμοσύνη που θα ένιωθα αυτή τη στιγμή. Η όμορφη τετραμελής οικογένεια μου, το παραμυθένιο όνειρο μου έγινε πραγματικότητα!»

 

Δείτε ακόμα: Η Paris Hilton μαθαίνει να αλλάζει πάνα στο γιο της ένα μήνα μετά τον ερχομό του - «Είπα ότι δεν θα το έκανα αυτό στα γενέθλια μου, αλλά ...» (βίντεο)

Οικογένεια Μπέκαμ

 

Με άσπρο μπλουζάκι και καρό μαύρη πιτζάμα υποδέχθηκε τα... Χριστούγεννα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Βικτώρια δίπλα του να μια ρόμπα. Με εορταστική διάθεση το ζευγάρι φορά κόκκινα καπελάκι τους Άη Βασίλη στο κεφάλι τους. Σε άλλη φωτό που ανέβασαν αργότερα η οικογένεια ποζάρει με καρό πιτζάμες σε κόκκινο και μαύρο χρωμα και άσπρα μπλουζάκια.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ηλεκτρολόγος! Ημίγυμνος με το σώβρακο του, ξάπλωσε κάτω από την τηλεόραση για να τη φτιάξει (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ντέιβιντ Μπέκαμ με την κορούλα του Χάρπερ: Ταξίδι για 2 στην Νέα Υόρκη - Παγοδρόμιο & ζεστά φιλάκια, "επικίνδυνες αποστολές" ... (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Paris Hilton: Η φαντασμαγορική τελετή του γάμου της - Επέτειος για την πολυεκατομμυριούχο socialite

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ