Χριστούγεννα για την Μπρουκ Σιλντς με την οικογένειά της: Σαν δυο σταγόνες νερό η μια της κόρη, ίδια ο μπαμπάς η άλλη

Υπέρκομψη η οικογένεια στη Χριστουγεννιάτικη βόλτα τους

Η Μπρουκ Σιλντς δεν κρύβει την αγάπη της για την οικογενειά της και είναι μια περήφανη μαμά δύο πανέμορφων κοριτσιών, της Ρόουαν Φράνσις και η Γκρίερ Χάμμοντ. 

Τα Χριστούγεννα ήταν μια τέλεια ευκαιρία για την οικογένεια να μοιραστεί στιγμές θαλπωρής και αγάπης και έτσι το ζευγάρι, μαζί με τα κορίτσια του, έκανε βόλτα στη Νέα Υόρκη, όπου ζουν και φωτογραφήθηκαν έξω από το ξενοδοχείο St Regis, όπου δείπνησαν. Τα οutfits της οικογένειας ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο, με πρώτη και καλύτερη την Μπρουκ Σιλντς, η οποία φόρεσε πορτοκαλί τοπ και μπορντό φούστα, όλα με παγιέτες και μεταλλιζέ λεπτομέρειες, ενώ Ρόουαν επέλεξε μπορντό φόρεμα και μαύρο παλτό και η Γκρίερ μπορντό σύνολο με παντελόνι και σακάκι. 

Ο άντρας της Μπρουκ Σιλντς Κρις Χέντσι φόρεσε λευκό παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο, γκρι σακάκι και ένα φουλάρι με κίτρινες λεπτομέρειες, ενώ όλοι μαζί ήταν πανέμορφοι και φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. 

Η πανέμορφη 58χρονη μαμά ανέβασε στιγμές από την βόλτα τους, αλλά και από τις Χριστουγεννιάτικες αντίστοιχες στιγμές στο σπίτι, αλλά και το σκυλάκι τους. 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η Μπρουκ Σίλντς αποκαλύπτει την πιο "σουρεαλιστική" εμπειρία της - "Έβγαζα αφρούς από το στόμα & ο Μπράντλεϊ Κούπερ μου κρατούσε το χέρι"

Διαβάστε ακόμη: Η Brooke Shields ποζάρει με "καυτό" μαύρο κορμάκι στα 58: Πιο λαμπερή από ποτέ - Δεν τη σταματάνε ούτε οι κρίσεις επιληψίας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ