«Τρομάζει» το σώμα του Κριστιάνο Ρονάλντο: Δείτε πως ο 38χρονος Πορτογάλος, γυμνάζεται & διατηρεί τη φυσική του κατάσταση (φωτό & βίντεο)

Απίστευτη προπόνηση για τον CR7

Η απόφαση του να μετακομίσει πέρσι τέτοιο καιρό στο Ριάντ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις (οι περισσότερες αρνητικές), ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο φροντίζει να αποδεικνύει καθημερινά πόσο επαγγελματίας είναι και να δικαιολογεί στο έπακρο τα (πάρα πολλά) λεφτά που του δίνει η Αλ Νασρ.

Η Saudi Pro League έχει χειμερινή διακοπή, ωστόσο για τον Πορτογάλο μέρα χωρίς άσκηση δεν υπάρχει και φρόντισε να το... επικοινωνήσει μέσω του προσωπικού προφίλ στο Instagram.

O CR7, όπου ανέβασε δύο stories και ένα post από το γυμναστήριο (που διαθέτει στο σπίτι του) δείχνοντας ότι είναι σε... beast mode.

Στο δεύτερο εμφανίζεται να κρατά δύο αλτήρες μπροστά από τον καθρέφτη με τους κοιλιακούς του να μοιάζουν να είναι βγαλμένοι από ταινία όπου πρωταγωνιστεί κάποιος σούπερ ήρωας.


 

417733257_1886542558432142_639492504276237213_n

Διαβάστε ακόμα: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κρατάει σφιχτά την αγαπημένη του, Τζορτζίνα - Άλλαξαν μαζί χρονιά στην Πορτογαλία (φωτό - βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάντο ανεβάζει βίντεο ή φωτογραφίες από την προπόνησή του, εκτός γηπέδου, στο γυμναστήριο.

Διαβάστε ακόμα: Κακόγουστη επίδειξη πλούτου - Η Georgina Rodríguez κρατάει το χέρι του Ronaldo & ζουμάρει σε βραχιόλια, δαχτυλίδια, ρολόι - Τη φόρτωσε μπριγιάν (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ