Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Διδύμους - Προθυμία για επικοινωνία, ταξιδάκι ή και εκδρομή

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στους Διδύμους κάνοντας μας πιο ανήσυχους νοητικά, αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσουμε με τους άλλους ή και να πάμε ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή για το τριήμερο όσοι έχουν αποφασίσει να το περάσουν μακριά από το σπίτι τους. Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που δίνει ένταση στις πρωινές ώρες κι ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Αυτή η όψη έχει δυο αναγνώσεις. Από τη μια μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε αισιοδοξία και να νιώθουμε τυχεροί, κι από την άλλη μπορεί να «φουσκώσει» την ανησυχία μας, να μας κάνει να αντιδρούμε υπερβολικά, να έχουμε προβλήματα με τις γυναίκες στο περιβάλλον μας και να γινόμαστε λίγο αλαζονικοί στη συμπεριφορά μας στις σχέσεις. Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούμε σε ό,τι προκύπτει είναι αυτός που θα διαφοροποιήσει το αποτέλεσμα και θα έχουμε είτε επιτυχία είτε απώλεια. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη διέλευση είναι να δείξουμε πειθαρχία, μετριοπάθεια και χαμηλούς τόνους. Είναι σημαντικό σήμερα να μην αναλάβετε πολλά πράγματα να κάνετε, γιατί έτσι θα διασπείρετε την ενέργεια σας και στο τέλος θα αφήσετε εκκρεμότητες και μισές δουλειές. Καλύτερα να εστιάσετε σε 1-2 σημαντικά και να τα φέρετε εις πέρας. Επίσης προσέξτε τα οικονομικά και τις αγορές που κάνετε, γιατί είπαμε ότι η όψη αυτή μας κάνει υπερβολικούς και εύκολα χάνουμε το μέτρο, ενώ μπορεί να αγοράσουμε πράγματα που μας αρέσουν τώρα και να το μετανιώσουμε αργότερα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους στον τομέα της επικοινωνίας σε όλη τη διάρκεια της μέρας προσφέρεται και για να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα σας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα από σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και απαιτητικά να τα βάλετε μάλιστα μέχρι το μεσημέρι και μην αφήσετε σημαντικές συζητήσεις ή δύσκολα θέματα για μετά που θα έχετε την αντίξοη επιρροή του τετραγώνου Σελήνης-Αφροδίτης. Το τετράγωνο αυτό βέβαια σας δίνει και κάποιες ευκαιρίες να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο και μάλιστα να επωφεληθείτε επαγγελματικά από μια τέτοια συνθήκη. Δεν χρειάζεται ούτε να έχετε συστολή ούτε φυσικά να πάτε στο άλλο άκρο των υπερβολών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή προσφέρεται για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με περισσότερη αισιοδοξία, αλλά και να κάνετε πράγματα πέραν των υποχρεώσεων σας που ευχαριστούν κι εσάς. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι υπερβολές σε γευστικούς πειρασμούς αλλά και τα έξοδα. Η πειθαρχία είναι το καλύτερο αντίδοτο για τις υπερβολές του τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη. Η Σελήνη στους Διδύμους ωθεί την προσοχή σας σε θέματα πρακτικά της δουλειάς κι εκεί θα έχετε περισσότερο άγχος γιατί θα υπάρχει μια τάση υπερβολής από όλους μες τη μέρα. Τα οικονομικά σας επίσης είναι αιτία να νιώθετε ανήσυχοι, αλλά μην το κάνετε χειρότερα κάνοντας περιττά έξοδα που θα σας επιβαρύνουν αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Παρασκευή βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας και το στοίχημα για σας σήμερα είναι να απολαύσετε τη μέρα και να μην πιεστείτε για πολλά πράγματα. Πολλές φορές εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε στον εαυτό μας προβλήματα, λες κι αποφασίζει για το πρόγραμμα μας κι αυτά που θα κάνουμε κάποιος άλλος για μας. Μη βάζετε χρονικούς περιορισμούς στον εαυτό σας. Αν κάτι σας αρέσει μπορείτε να του διαθέσετε περισσότερο χρόνο. Ακόμη δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά δημιουργικότητας και στο πιο ρουτινιάρικο καθήκον απ’ αυτά που έχετε να διεκπεραιώσετε. Έτσι θα το κάνετε πιο ενδιαφέρον και θα το ολοκληρώσετε πιο γρήγορα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας συμβάλλοντας στο άγχος. Σήμερα επίσης είναι μια μέρα που μπορεί να προκύψουν εξελίξεις και σε οικονομικά ζητήματα ή σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο και να σας απογοητεύσουν. Προσοχή στα έξοδα και τις αγορές που δεν έχετε ανάγκη.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ