Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα - Ουσιαστική ημέρα με βαθιά προσέγγιση των καταστάσεων

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα είναι ιδιαίτερα ενεργητική καθώς θα πραγματοποιήσει μια πλειάδα όψεων, είτε θετικών όπως το τρίγωνο με τον Ερμή τις πρωινές ώρες και πιο απαιτητικών όπως το τετράγωνο με τον Ουρανό το βραδάκι που φέρνει απρόοπτα. Με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα, την κύρια όψη της ημέρας, θα προσπαθήσουμε να βρούμε ουσία, βάθος και δεν θα μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή, μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται.

ΚΡΙΟΣ

Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα για σας, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σάς καλούν να συμμετέχετε περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες στις οποίες δραστηριοποιείστε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συλλογικές προσπάθειες και γενικότερα να έχετε έναν πιο ενεργό ρόλο σε συνέργειες που μπορεί να γίνονται και στον χώρο της εργασίας σας. Είναι μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα και μάλιστα μπορεί να μάθετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες από ένα τηλεφώνημα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι από τον φόρτο εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ιδιαίτερα έντονη Σελήνη στον Λέοντα σε συνδυασμό με τις Πλουτώνιες όψεις της ημέρας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι οι άνθρωποι σας είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι δεν σας επιστρέφουν με τον τρόπο που προσδοκάτε την αγάπη, τη φροντίδα και τη στήριξη που τους δίνετε εσείς. Κι εκεί αρχίζει η εσωτερική πάλη με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές σας και στην πορεία αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να βγει σε νεύρα ή γκρίνια. Όμως είναι κρίμα να μην αξιοποιήσετε το μοναδικό εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σήμερα. Ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου μπορεί να έχετε κάποια μυστική συζήτηση ή διαπραγμάτευση και να πάει πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον τομέα επικοινωνίας σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι, ειδικά τις πρωινές ώρες που σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή, θα είστε λαλίστατοι και θα θέλετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με όλους πολύ ανοιχτά. Το βράδυ όμως καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σας οδηγήσει σε μια αντιπαράθεση χωρίς λόγο. Αποφύγετε εννοείται να μπλέξετε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, πόσο μάλλον να τα ξεκινήσετε εσείς. Αντίθετα αν εστιάσετε στις υποχρεώσεις που έχετε και δεν αφήσετε να σας παρασύρουν οι άλλοι μπορεί να βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς σήμερα. Αποφύγετε να υψώσετε τόνους σε προσωπικές σχέσεις το απόγευμα ιδιαίτερα με συγκατοίκους, τον σύντροφο ή την οικογένεια. Μπορεί να νιώθετε ότι η οικογένεια σας απαιτεί πολύ χρόνο από σας και δεν μπορείτε να κοπείτε σε 100 κομμάτια για να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να νιώσετε την έμπρακτη στήριξη ενός προσώπου από το φιλικό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ