«Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, χίλια συγγνώμη, λιποθύμησα τελείως, χάθηκα»: Τι λέει ο οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα 2 γυναίκες στη Βέροια (βίντεο)

 “Όταν είδα το κοριτσάκι κάτω, μετά κατάλαβα. Δεν υπάρχουν λόγια”, είπε ο οδηγός που έπεσε επάνω στη στάση του λεωφορείου

Χίλια συγγνώμη. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη. Εγώ ό,τι και να πω… Μακάρι να μπορούσα να κάνω οτιδήποτε”, είναι τα λόγια του οδηγού του αυτοκινήτου μέσα από το νοσοκομείο που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 20χρονη και μια 68χρονη γυναίκα που περίμεναν το λεωφορείο στη στάση, στο χωριό Πατρίδα Ημαθίας.

“Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου“, αναφέρει σε συνέντευξή του στον Alpha.

“Γυρνούσα προς τη Νάουσα κι εκεί στην Πατρίδα, κάποια στιγμή ένιωσα μια ζαλάδα. Πρόλαβα να σκεφτώ να σταματήσω δεξιά στο γήπεδο. Μόνο πρόλαβα να σκεφτώ. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Δηλαδή χάθηκα τελείως και ξύπνησα μόνο αφού έφτασα απέναντι στη στάση. Λιποθύμησα τελείως, χάθηκα“, πρόσθεσε. Όπως περιγράφει, κάποιοι τον βοήθησαν να βγει από το αυτοκίνητο. Τότε αντίκρυσε το 20χρονο κορίτσι και κατάλαβε τι είχε συμβεί. “Όταν είδα το κοριτσάκι κάτω, μετά κατάλαβα. Δεν υπάρχουν λόγια”, είπε.

Διαβάστε ακόμα: «Άσ' το, θείε, θα πάω με λεωφορείο»: Τα τελευταία λόγια της 20χρονης Ελίζα που σκοτώθηκε στη στάση λεωφορείο στη Βέροια - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες (βίντεο)

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει η μαρτυρία του Τάσου, του οδηγού του λεωφορείου που  πραγματοποιούσε το δρομολόγια από Νάουσα προς Βέροια κι έφτασε στο σημείο της τραγωδίας μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά: “Καθώς πλησίαζα, δεν είδα το άλλο το αυτοκίνητο από απέναντι. Ξαφνικά σε αυτό το σημείο ακριβώς είδα το αυτοκίνητο να χτυπάει τη στάση, τις γυναίκες κι έχω σταματήσει στη στάση εδώ πέρα κι εδώ έχω πάθει ένα σοκ. Κατέβηκα να ψάξω τη δεύτερη γυναίκα, πήγαινα γύρω-γύρω από τη στάση, αλλά δεν μπορούσα να τη βρω και λέω μήπως είδα μια γυναίκα; μήπως δεν είδα καλά;”.


Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμα: Σοκάρουν φωτό & βίντεο από τροχαίο με 2 νεκρές γυναίκες στη Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε στάση λεωφορείου – Τις «θέρισε» η μία βρέθηκε 30 μέτρα μακριά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ