Ο Ντόναλντ Τραμπ "έκρυψε" τον ήλιο: Δείτε το επικό προεκλογικό βίντεο του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ - Φυσικά έγινε viral

Ο Ντόναλντ Τραμπ παριστάνει το φεγγάρι που κρύβει τον ήλιο κατά την ολική έκλειψη που είχαμε χθες, με τους χρήστες των social να σχολιάζουν

Ο Ντόναλντ Τραμπ σάρωσε πάλι τα social media  με την ανάρτηση που έκανε με αφορμή την ολική έκλειψη ηλίου. Στο βίντεο που ανήρτησε εμφανίζεται να κρύβει αυτός τον ήλιο σα να ήταν το... φεγγάρι ενώ στο τέλος υπάρχει ο μήνυμα: "We will save America".

Πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της Αμερικής ανέβασε ένα βίντεο, μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας, που δείχνει το κεφάλι του να παίρνει τον ρόλο του φεγγαριού στην έκλειψη, εμποδίζοντας τον ήλιο να φωτίσει. Στην αρχή του βίντεο βλέπουμε τη φράση: «Η πιο σημαντική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας λαμβάνει χώρα το 2024» πάνω σε μια εικόνα του ήλιου. Στο πλάνο μπαίνει στη συνέχεια μια μαύρη φιγούρα, που έρχεται όλο και πιο κοντά, φορώντας γυαλιά, και τελικά διακρίνεται το κεφάλι του Τραμπ, που κρύβει τον ήλιο και σκοτεινιάζει την εικόνα. «Θα σώσουμε την Αμερική και θα την κάνουμε υπέροχη ξανά», αναγράφεται στη συνέχεια, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο ακούγεται δραματική μουσική.

Επτά χρόνια μετά την περιβόητη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ κοίταξε απευθείας τον ήλιο κατά τη διάρκεια της τελευταίας έκλειψης στις ΗΠΑ, ο πρώην πρόεδρος «χτύπησε» ξανά αυτή τη φορά με μια ανάρτηση που έγινε πάλι viral.


Αυτή η ανάρτηση προκάλεσε ερωτήματα στους χρήστες του «Χ», που ανέφεραν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα φέρει το σκοτάδι στη Γη:

«Άρα το να νικήσει ο Τραμπ τον Μπάιντεν θα βυθίσει την Αμερική στο σκοτάδι;» ρώτησε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Ξέχασες επίσης να συμπεριλάβεις το επόμενο καρέ. Ξέρεις, αυτό όπου αναδύεται ξανά ο ήλιος. Οι εκλείψεις είναι προσωρινές. Όπως ο Τραμπ».

Διαβάστε ακόμα: H Ivanka Trump ... χίλιες & μία νύχτες στην Ινδία! Με παραδοσιακή ενδυμασία στο γάμο του πλουσιότερου ανθρώπου της χώρας - Δαντέλες & ζαφείρια! (φωτό)


Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής είχε γίνει ξανά viral λόγω έκλειψης ηλίου πριν 7 χρόνια, όταν αγνόησε τις συστάσεις για προστασία και κοίταξε τον ήλιο χωρίς τα ειδικά γυαλιά από το μπαλκόνι Τρούμαν στον Λευκό Οίκο, όπου βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του.

Δείτε ακόμα: 2 μετρά & 6 πόντους!: Αυτό είναι το ύψος του γίγαντα γιου του Donald & της Melania Trump – Η σπάνια εμφάνιση του 18χρονου (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ