Τα "ιδιαίτερα" γενέθλια της Eva Mendes - "O Ryan Gosling της λέει συνεχώς ότι είναι όμορφη"

Η ηθοποιός έγινε 50 ετών

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) κατάφερε να κάνει τα φετινά γενέθλια-ορόσημο της Εύα Μέντες (Eva Mendes) ξεχωριστά.

Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της στις 5 Μαρτίου και μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι ήταν μία «καταπληκτική» γιορτή εν μέρει χάρη και στον επί χρόνια σύντροφό της.

«Έδειχνε πολύ άνετη καθώς έκλεινε τα 50 της χρόνια. Ο Ράιαν της λέει συνεχώς ότι είναι όμορφη. Έκανε τα γενέθλιά της πολύ ξεχωριστά» είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 9χρονη Εσμεράλντα Αμάντα και την 8χρονη Αμάντα Λι.

Διαβάστε ακόμη: Η Eva Mendes αποκαλύπτει τη συμφωνία που έκανε με τον Ryan Gosling όταν έκαναν παιδιά - "Εγώ θα δουλέψω ..." (βίντεο)

«Η Εύα και ο Ράιαν είναι πραγματικά ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Υποστηρίζουν πολύ ο ένας τα πιστεύω του άλλου. Είναι επίσης ευγνώμονες για την οικονομική άνεση που τους εξασφαλίζει η δουλειά τους και τους ενδιαφέρει ο χρόνος µε την οικογένεια» συμπληρώνει η πηγή.

Διαβάστε ακόμη: Η Αντίπαρος των VIPs: Η Eva Mendes & ο Ryan Gosling κάνουν διακοπές στο όμορφο νησί - Την ίδια ώρα η πρώτη φωτό του «Κεν»

Οι δύο τους διατηρούν χαμηλό προφίλ και ίσως είναι από τα μοναδικά ζευγάρια του Χόλυγουντ που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ μαζί σε κόκκινο χαλί.

Γενικότερα, εάν κάποιος θέλει να βρει κοινή τους φωτογραφία θα δυσκολευτεί αρκετά!

Διαβάστε ακόμη: Η Eva Mendes ποζάρει & οι κορούλες της τραβούν βίντεο: Πριν τον Ryan Gosling δεν ήθελε παιδιά - στα 40 έκανε την Esmeralda, στα 42 την Amada

Εσάς ο/η σύντροφος σας, σας κάνει κομπλιμέντα;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ