Made in Greece το Κτήμα Δεβεράκη και οι υπέροχοι ξηροί του καρποί: Από την ελληνική γη κατακτούν όλο τον κόσμο

Όλο και πιο συχνά, στα ράφια των καλύτερων εμπορικών της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό, θα πέσετε πάνω στους εκπληκτικούς ξηρούς καρπούς του Κτήματος Δεβεράκη…

Η ποιότητα και η νοστιμιά των προϊόντων της σημαντικής αυτής Made in Greece επιχείρησης,  μας έχει εντυπωσιάσει πραγματικά. Έτσι, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε τα σημαντικότερα σημεία από την υπέροχη ιστορία του Κτήματος Δεβεράκη, όπως την ανακαλύψαμε μέσα από τον δικό  τους ιστότοπο.

Το Κτήμα Δεβεράκη, δημιουργήθηκε από τον  Νικόλαο Δεβεράκη, έναν πρωτοπόρο στην καλλιέργεια δενδρώνων φιστικιάς, το 1960 στον Ωρωπό Αττικής και στη Μάκρη Φθιώτιδος.

Το 1981, τα ηνία ανέλαβε ο Άγγελος Δεβεράκης,  ο οποίος  αποφάσισε να εκσυγχρονίσει την παραγωγή και να ξεκινήσει την επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία του κελυφωτού φιστικιού αλλά και όλης της γκάμας των ξηρών καρπών. 

Η εταιρεία τότε μετονομάζεται σε Μ. Δεβεράκη και Σια Ο.Ε. και υιοθετεί το διακριτικό τίτλο 'Κτήμα Δεβεράκη'.

Καθ'όλη τη διάρκεια των χρόνων, η εταιρεία εφαρμόζει τα πιο υψηλά πρότυπα καλλιέργειας του κτήματος, πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς που θεσπίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με την παραγωγή αγροτικών προϊόντων και τροφίμων.

Έτσι το 2008, η προσήλωση στην ποιότητα αναγνωρίστηκε και πιστοποιήθηκε από το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων με ISO (22000:2005) για την επεξεργασία και την τυποποίηση ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων.

Όραμα της εταιρείας είναι να συνεχίσει να παράγει, να επεξεργάζεται και να εμπορεύεται, σε όλο τον κόσμο, τους καλύτερους ελληνικούς ξηρούς καρπούς.

Μεταξύ των προϊόντων της εταιρείας συναντάμε ελληνικά φυστίκια ψημένα ή ωμά (ολόκληρα ή ψίχα), αράπικα φυστίκια, αμύγδαλα, ηλίοσπορους, πασατέμπος και σταφίδες (σουλταμίνες και μαύρες), τα οποία παράγονται και συσκευάζονται στα κτήματα και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας. 

Επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρείας και μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα του Κτήματος Δεβεράκης: http://deverakisfarm.com/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ