Μαρέβα Μητσοτάκη: Bόλτα με τα αγαπημένα της σανδάλια, κρεμ jupe culotte & κολιές 3 σειρές κανελί - Η τσάντα zeus & dione (φωτο)

Με casual look η Μαρέβα Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας... 

Παρόλο που έχουμε δει πολλές επίσημες εμφανίσεις της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη τόσο στο πλευρό του συζύγου της και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και σε events που έχει παρευρεθεί μόνη της, δεν την είχαμε δει σε πιο casual στιγμές.

Πρόσφατα η ίδια απόλαυσε την βόλτα της στην όμορφη και Φθινοπωρινή Αθήνα και το look της μας εντυπωσίασε, όπως πάντα άλλωστε. 

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι η θεά του street look. 

Για τον χαλαρό της περίπατο επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο, μια κρεμjupe culotte με ραφές, ενώ τα αγαπημένα της σανδάλια έδεναν απίστευτα με το υπόλοιπο σύνολο. 

Για αξεσουάρ επέλεξε ένα κολιέ τριών σειρών και την αγαπημένη της καφέ δερμάτινη τσάντα από zeus & dione. 

Φυσικά, απαραίτητη ήταν και η μάσκα προστασίας, η οποία "κρύβει" ένα σημαντικό μήνυμα.

Photo: NDP PHOTO AGENCY

 

Πρόκειται για τη μάσκα προστασίας που της έκαναν δώρο κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου χώρου υποδοχής κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών της εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης όπου έδωσε το παρόν, και έκανε μια συγκινητική ομιλία "ως μάνα, γυναίκα και κυρίως ως απλός άνθρωπος".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ