Kiko, Mako, Kako: Οι 3 πριγκίπισσες της Ιαπωνίας- Σεμνές, ταπεινές, αλλά & ερωτιάρες (φωτό)

Η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου της Ιαπωνίας και οι δύο κόρες της είναι πάντα συγκρατημένες στις δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά κρύβουν και τις δικές τους ιστορίες... 

Η οικογένεια των αυτοκρατόρων της Ιαπωνίας - όπως κάθε οικογένεια - έχει τα δικά της προβλήματα, συναισθηματικού, συχνά, χαρακτήρα...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idol Royal (@idol_royal)

 

Αυτή τη φορά θα αναφερθούμε σε 3 από τις πριγκίπισσες της χώρας του Χρυσάνθεμου, την Kiko και τις δύο κόρες της, Mako και Kako.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royals_.family

 

Η πριγκίπισσα Kiko, 54 ετών σήμερα, είναι η, εδώ και 30 χρόνια, σύζυγος του πρίγκιπα Φουμιχίτο, αδελφού του αυτοκράτορα Ναρουχίτο.

 

 

Γεννήθηκε στην πόλη Σιζουόκα της Ιαπωνίας, όμως, σε ηλικία μόλις 1 έτους μετακόμισε με την οικογένειά της στις ΗΠΑ, για τις σπουδές του πατέρα της, ενώ πήγε σχολείο στη Βιέννη, πριν κάνει τις σπουδές της στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royaltyandprotocol

 

Η "δυτικοαναθρεμμένη" πριγκίπισσα, που μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά, γνώρισε τον πρίγκιπά της σε πολύ νεαρή ηλικία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vorsten (@vorsten_nl)

 

Το 1986, όταν εκείνη ήταν 20 χρονών και εκείνος 21, ο Φουμιχίτο της έκανε για πρώτη φορά πρόταση γάμου, ωστόσο, τελικά, ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε τρία χρόνια αργότερα.

 

 

Αν και η τελετή του αρραβώνα τους πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 1990, η ημερομηνία του γάμου τους δεν ανακοινώθηκε τότε, καθώς τα αυτοκρατορικά ανάκτορα βρίσκονταν σε περίοδο πένθους λόγω του θανάτου του παππού του Φουμιχίτο, αυτοκράτορα Χιροχίτο.

 

 

Τελικά, το νεαρό και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Ιουνίου του ιδίου έτους, με την 24χρονη Kiko να γίνεται πριγκίπισσα της Ιαπωνίας και παντοτινή σύντροφος της ζωής του Φουμιχίτο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@royalsaddicted)

 

Οι δυο τους απέκτησαν τρία παιδιά: τις πριγκίπισσες Mako και Kako και τον, 14χρονο σήμερα, πρίγκιπα, Hisahito. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @akishino_family

 

Όσο για την κόρη της, πριγκίπισσα Mako, έχει και εκείνη τα δικά της ερωτικά μπερδέματα!

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 28χρονη πριγκίπισσα σκόπευε να εγκαταλείψει, όπως έγινε γνωστό, τους βασιλικούς της τίτλους για να παντρευτεί τον 29χρονο αρραβωνιαστικό της, δικηγόρο Kei Komuro, με τον οποίο είναι μαζί από το Πανεπιστήμιο.

 

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2017 και ο γάμος τους έχει αναβληθεί ήδη αρκετές φορές με την πριγκίπισσα να μην διστάζει να σκεφτεί σοβαρά να εγκαταλείψει το παλάτι για τα μάτια του καλού της.

 

 

Ωστόσο, 3 χρόνια μετά τον αρραβώνα και τις αναβολές του γάμου, ο πατέρας της, πρίγκιπας Fumihito αποφάσισε να δώσει την συγκατάθεσή του για τον γάμο της κόρης του, αρκεί να λυθούν τα "οικονομικά" θέματα.

 

 

Να σημειωθεί πως, όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του Kei - και μέλλουσα πεθερά της πριγκίπισσας- είχε οικονομικές διαφορές ύψους περίπου 30.000 ευρώ με τον πρώην σύντροφό της. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο 29χρονος μνηστήρας της πριγκίπισσας Μάκο, ανέφερε πως η μητέρα του αρραβωνιάστηκε το 2010 και δύο χρόνια αργότερα ο μνηστήρας της της ζήτησε να χωρίσουν. Μετά τον χωρισμό εκείνη του είπε πως θα του επιστρέψει τα χρήματα που ξόδεψε κατά την διάρκεια του αρραβώνα τους, όμως εκείνος της είπε να μην ανησυχεί για αυτό.

 

 

Ωστόσο, το 2013 η μητέρα του Kei έλαβε ένα γράμμα από τον πρώην της ο οποίος την ενημέρωνε πως θέλει πίσω τα χρήματα, γεγονός που προκάλεσε σκάνδαλο στην Ιαπωνία. 

 

 

Αν και ο 29χρονος τόνισε πως δεν υπάρχει πλέον ζήτημα και τον πρώην ζευγάρι προσπαθεί να βρει λύση στις οικονομικές του διαφορές, τα tabloids πήραν "φωτιά", γεγονός που προκάλεσε προβλήματα στην βασιλική οικογένεια. 

 

Όμως, ο Φουμιχίτο δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου πως εγκρίνει τον γάμο του ζευγαριού, αρκεί να "λυθούν τα οικονομικά ζητήματα", ενώ τόνισε πως δεν έχουν γίνει ακόμη ακριβή σχέδια σχετικά με τον γάμο της κόρης του και του αγαπημένου της. 

 

 

Όσο για την μικρότερη αδελφή της, την 26χρονη πριγκίπισσα Kako, η οποία σπούδασε ψυχολογία - όπως η μητέρα της - στη Μ.Βρετανία, δεν έχει απασχολήσει, προς το παρόν, με την προσωπική της ζωή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @the_royals_of_today

 

 

 

Και οι 3 πριγκίπισσες προτιμούν το σεμνό ντύσιμο, αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη εμφάνισή τους, κατά τη διάρκεια της τελετής των Πρωτοχρονιάτικων ευχών στο παλάτι του Τόκιο, όλες οι γυναίκες της αυτοκρατορικής οικογένειας της Ιαπωνίας, απέφυγαν να φορέσουν ακριβά κοσμήματα και διαδήματα, ως δείγμα σεβασμού προς τα θύματα της πανδημίας και τις χώρες που πλήττονται έντονα από την Covid-19.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ