Η οικολογική μόδα στο απόγειο της: Η νέα συλλογή της Stella McCartney τα έχει όλα - Δαντέλες, αέρινα φορέματα, γούνες «δεύτερο χέρι» (φωτό)

Υπέροχα και φιλικά προς το περιβάλλον!

Δαντέλες, γούνες, αέρινα φορέματα είναι μόνο μερικά από τα όσα βλέπουμε στη νέα συλλογή της Stella MacCartney. Η οικολογική μόδα είναι εδώ και είναι άκρως εντυπωσιακή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney)

Τα τελευταία χρόνια η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον έχει επηρεάσει ακόμα και τον τρόπο που ντυνόμαστε, με τα second hand  (δεύτερο χέρι) και τα vintage ρούχα να είναι μέσα στις πρώτες επιλογές των γυναικών.

Στην λογική της οικολογικής μόδας μπαίνουν και μεγάλοι οίκοι, που χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμα υλικά ή επαναχρησιμοποιούν υφάσματα από παλιότερα κομμάτια.

Στον λογαριασμό λοιπόν του brand στο Instagram έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα μοναδικά ρούχα που περιλαμβάνονται στην κολεξιόν και τα οποία είναι φτιαγμένα με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Από τα αέρινα φορέματα με τις ρίγες, στις γούνες και τα πολύχρωμα πουλόβερ, είναι όλα υπέροχα!

Η ηθοποιός και μουσικός Awkwafina, η πρώτη Ασιάτισα γυναίκα που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα ποζάρει μέσα σε ένα εκλπηκτικό γούνινο παλτό.

Πρόκειται για ένα κομμάτι που έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας παλιότερες γούνες και υλικά από προηγούμενα ρούχα του οίκου.

Μοναδικό είναι όμως και το κολλητό μαύρο φόρεμα το οποίο αρχικά είχε δημιουργηθεί για την κολεξιόν Χειμώνας 2011 και τώρα τα υφάσματα επαναχρησιμοποιήθηκαν για την κολεξιόν Άνοιξη 2021.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ