Ο απίθανος Έλληνας illustrator Γρηγόρης Μασούρας «μεταμόρφωσε» σε Σταχτοπούτα την Κατερίνα Καινούργιου! - δείτε τις φωτό

Δίνει στα μοντέλα την μορφή διάσημων πριγκιπισσών της Disney!

Μια φωτογραφία εκείνης και του αγαπημένου της Φίλιππου Τσαγκρίδη, από την κοσμική Αμάλφι της Ιταλίας δημοσίευσε στο Instagram της η Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως θα δείτε ωστόσο και στην εικόνα τα πρόσωπά τους έχουν αντικατασταθεί από animation, με την όμροφη παρουσιάστρια να έχει μεταμορφωθεί σε «Σταχτοπούτα» και τον καλό της στο πρίγκιπα Έρικ από την «Μικρή Γοργόνα».

Το ζευγάρι που απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ιταλία, αλλά και τα ελληνικά νησιά περνάει ξέγνοιαστες στιγμές, με την Καινούργιου να μοιράζεται και σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

 

 

Τώρα λοιπόν ανέβασε τν φωτογαρφία που επεξεργάστηκε ο Έλληνας illustrator Γρηγόρης Μασούρας που παντρεύει την μόδα με τα καρτούν και έχει κάνει τα μεγαλύτερα fashion icons…. να παραμιλούν!

 

Πριν από μερικά χρόνια δημιούργησε το «AnimationInReality» ενώ πλέον, στον λογαριασμό του στο Instagram μετράει πάνω από 130 χιλιάδες followers, μεταξύ αυτών και κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz και του χώρου της μόδας, όπως η Naomi Campbell!

Αυτό που κάνει ο Γρηγόρης Μασούρας είναι να επεξεργάζεται μέσω του photoshop εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών μόδας, καμπάνιες και πασαρέλες οίκων μόδας και να δίνει στα μοντέλα την μορφή διάσημων πριγκιπισσών της Disney.

 

 

 

Ο Γρηγόρης ξεκίνησε να ασχολείται με το συγκεκριμένο project το 2014, ενώ η έμπνευση ήρθε κοιτάζοντας τον ουρανό. «Αγόρασα ένα νέο smartphone και ενώ έψαχνα τις λειτουργίες της κάμερας, φωτογραφίζοντας όλη την Αθήνα, βρήκα ένα σύννεφο που μοιάζει με το λογότυπο Batman. Τη στιγμή που άρχισα να επεξεργάζομαι αυτή τη φωτογραφία, η ιδέα για το προσωπικό μου project #AnimationInReality γεννήθηκε στο μυαλό μου!», σημειώνει ο ίδιος στην ιστοσελίδα του.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το #AnimationInReality έχει στόχο να προσαρμόσει τη φαντασία στα όρια της πραγματικότητας. Όσο για τον ευρύτερο στόχο: «Τελικά, ο σκοπός μου θα ήταν η απελευθέρωση της φαντασίας των ενηλίκων χρησιμοποιώντας εργαλεία τα οποία έως τώρα ήταν αποκλειστικά για τους νεότερους ακροατές», αναφέρει ο Γρηγόρης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ