Ciao Kim: Η νέα συλλογή των Dolce & Gabbana σε συνεργασία με την Kardashian - διαφάνειες, metallics, animal prints (φωτό & βίντεο)

Η reality star ανέβηκε στην πασαρέλα μαζί με τους διάσημους Ιταλούς σχεδιαστές

Metallics, διαφάνειες αλλά και animal print στοιχεία στη νέα κολεξιόν των Dolce &Gabbana με τους διάσημους Ιταλούς designers να συνεργάζονται με την reality star Kim Kardashian!

Ο οίκος μόδας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Kim Kardashian είναι η σύγχρονη ντίβα και η απόλυτη μούσα. Η αυτοπεποίθηση, η ανεξαρτησία και ο αισθησιασμός της, μαζί με την αγάπη της για τα θρυλικά κομμάτια Dolce &  Gabbana, ενέπνευσαν τον Domenico Dolce και τον Stefano Gabbana να ξαναεπισκεφτούν τα αρχεία των 90s και 00s.

Το αποτέλεσμα είναι η #DGSS23 Collection που επιμελήθηκε προσωπικά η Kim, μια μαγική αλχημεία ανάμεσα στη δημιουργικότητα των σχεδιαστών και το περιεκτικό της όραμα για την ομορφιά».

 

Η Kim βγήκε μαζί με τους σχεδιαστές μόδας, στο τέλος του show, φορώντας μια εφαρμοστή, αστραφτερή μαύρη τουαλέτα.

 

ANSA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπενθυμίζεται ότι οι designers είχαν συνδεθεί με την οικογένεια Kardashian ήδη από τον περασμένο Μάιο, όταν έγινε ο γάμος της Kourtney και του Travis Barker στο κοσμοπολίτικο Portofino της Ιταλίας. Η τελετή είχε πραγματοποιηθεί στην L'Olivetta, μια βίλα που ανήκει στους Dolce & Gabbana, ενώ όλες οι γυαναίκες της φαμίλιας ήταν ντυμένες με ρούχα από τα γνωστό brand πολυτελείας. 

Σε συνέντευξη Τύπου η Kim είπε σύμφωνα με την Vogue, ότι η τωρινή τους συνεργασία προέκυψε όταν ο Dolce και o Gabbana ανακάλυψαν ότι είχε φέρει τη δική της συλλογή από vintage D&G , συμπεριλαμβανομένων «μερικών κομματιών που ούτε αυτοί δεν είχαν στα δικά τους αρχεία».

Η πρόταση είχε ως εξής: Η Kim θα λειτουργούσε ως επιμελήτρια, επιλέγοντας κομμάτια από προηγούμενες συλλογές, - συγκεκριμένα από την περίοδο μεταξύ 1987 και 2007 - και οι σχεδιαστές θα ξαναδούλευαν πάνω σε αυτά τα κομμάτια, αλλά διακριτικά, έτσι ώστε οι δεσμοί μεταξύ του τότε και του τώρα να είναι αρκετά προφανείς για το κοινό των social media, που παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στην επικοινωνία της μόδας το 2022. 

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Kim Kardashian έγραψε μεταξύ άλλων για την συνεργασία της με τους Dolce & Gabbana: «Οι τελευταίες ημέρες έμοιαζαν με όνειρο… η πιο μαγική εμπειρία και το αποκορύφωμα σε ένα απίστευτο ταξίδι που έκανα τους τελευταίους μήνες με τον Stefano, τον Domenico και ολόκληρη την ομάδα του Dolce & Gabbana.

Αυτό που ξεκίνησε ως συζήτηση στο δείπνο με τον Domenico και τον Stefano οδήγησε σε μια περιπέτεια μηνών, με στόχο τη δημιουργία της κολεξιόν Ciao Kim, μία επιλογή look από τα αρχεία του D&G. Είδαμε κάθε look από το 1987 και μετά και επέλεξα τα αγαπημένα μου που ένιωσα πως ήταν τα πιο εμβληματικά..

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ, όταν ως μικρό κορίτσι παρακολουθούσα την Λίντα Εβαντζελίστα και την Μόνικα Μπελούτσι στην πασαρέλα του D&G, ότι θα είχα την καλλιτεχνική διεύθυνση μιας συλλογής και ενός σόου με τον D&G για την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή και αυτή την εμπειρία.


Πάντα λάτρευα τα όμορφα, απόλυτα look του ‘90 και του 2000… θηλυκά, τολμηρά, πάντα με έκαναν να νιώθω τόσο σίγουρη και λαμπερή. Μπορούσες να νιώσεις τη στιγμή που έβαζες ένα D&G φόρεμα ότι η πρόθεση όταν σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε ήταν να τιμήσει τη γυναίκα που το φορά. Να την κάνει να νιώσει ότι μπορούσε να πετύχει τα πάντα, να είναι οτιδήποτε», συνέχισε, συμπληρώνοντας ότι αυτό της έδινε πάντα δύναμη και έμπνευση».

Η συλλογή Ciao Kim που παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου περιελάμβανε ρούχα με διαφάνεις, δαντέλα και μεταλλικά στοιχεία, animal prints, αυστηρά κοστούμια, αλλά και denim looks.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: kim.dolcegabbana.com

Μπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρη την συλλογή της Kim και των Dolce & Gabbana

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ