Χέρι, χέρι με τον αμφιλεγόμενο Σαμάνο της η πριγκίπισσα Märtha Louise - Γιατί μπορεί να χάσει τον τίτλο της μετά τον γάμο τους; (φωτό)

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κόρης της

Η πριγκίπισσα Märtha Louise (Μάρθα Λουίζα) της Νροβηγίας και ο αρραβωνιαστικός της, ο σαμάνος Durek Verrett, βφέθηκαν στα εγακίνια της έκθεσης της κόρης της royal,  Maud Angelica Behn.

Η εγγονή του βασιλιά Harald V εκθέτει τους πίνακές της σε ένα πολιτιστικό κέντρο στο Ås και η μητέρα της δεν θα μπορούσε να λείψει, αφού μαζί με τον αγαπημένο της βοήθησαν στο στήσιμο.

Η 19χρονη Maud Angelica κληρονόμησε το ταλέντο του πατέρα της, Ari Behn, ο οποίος ήταν γνωστός καλλιτέχνης. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην άντρας της Märtha Louise έβαλε τέλος στη ζωή του την ημέρα των Χριστουγέννων του 2019.

 

 

 

 

Η 51χρονη royal και ο Behn, που παντρεύτηκαν το 2002 και χώρισαν το 2017, απέκτησαν μαζί τρία παιδιά την 17χρονη Leah Isadora, την 14χρονη Emma Tallulah και την Maud Angelica.

Σύμφωνα με το histoiresroyales.fr η Maud Angelica, στην κηδεία του μπαμπά της - η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση - εκφώνησε τον επικήδειο. Η ίδια έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις.  συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου ψυχιατρικής, για την ευαισθητοποίησή της κατά των αυτοκτονιών. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

Η  μικρότερη αδερφή της, Leah Isadora Behn, είναι makeup artist και influencer, ενώ έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε ένα ριάλιτι που ακολουθεί την καθημερινότητά της. Όσο για την Emma Tallulah Behn η μικρότερη από τις τρεις αδερφές, διαπρέπει στην ιππασία. Είναι ήδη πρωταθλήτρια νεανίδων Νορβηγίας στο άθλημά της.

 

 

 

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα η μητέρα τους πριγκίπισσα Märtha Louise - κόρη του βασιλιά Harald - έφτασε στα εγκαίνια της έκθεσης χέρι-χέρι με τον Σαμάνο της καρδιάς της. 

«Είμαι τόσο περήφανη για σένα Maud! », έγραψε η royal για την κόρη της στο Instagram, όπου μετρά πάνω από  210.000 followers.  «Τι καταπληκτική συνάντηση τόσο πολλών ταλαντούχων καλλιτεχνών. Είμαι περήφανος για σένα Maud. Με εκπλήσσεις καθημερινά με το μυαλό και την όμορφη καρδιά σου», έγραψε από πλευράς του ο Shaman Durek.

 

 

 

 

Η πριγκίπισσα Märtha Louise ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Durek τον περασμένο Ιούνιο. Οι Νορβηγοί βέβαια δεν ενθουσιάστηκαν με την επιλογή αυτή της royal. Βλέπετε ο 47χρονος καλός της είναι μαύρος και κατάγεται από την Αϊτή, τη Νορβηγία και την Ινδία. Έργάζεται ως πνευματικός θεραπευτής στο Λος Άντζελες, και έχει γεννηθεί στην κοντινή πόλη Σακραμέντο της Καλιφόρνια.

 

 

 

 

Σημειώνεται ότι η πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Harald και της βασίλισσας Sonia είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής καθώς σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο της χώρας, ο επόμενος για να ανέβει στον θρόνο είναι ο αδερφός της πρίγκιπας Haakon παρόλο που γεννήθηκε μετά από αυτήν. 

Η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας φέρεται να συζητά το ενδεχόμενο να αφαιρέσει τον τίτλο από την «εναλλακτική royal», μετά τον επερχόμενο γάμο της, αφού ι επιχειρηματικές της δραστηριότητες με τον αρραβωνιαστικό της, με θέμα την εναλλακτική πνευματικότητα και ευεξία, είναι πολύ αμφιλεγόμενες.

Ο πρίγκιπας Haakon απαντώντας πρόσφατα σε σχετική ερώτηση είπε ότι «αυτό είναι ένα θέμα το οποίο βρίσκω πολύ δύσκολο. Από τη μία πλευρά, η αδερφή μου αρραβωνιάστηκε και γνώρισα τον Durek και πιστεύω ότι είναι ωραίο να είναι μαζί. Έχω βρεθεί μαζί του κι εγώ σε πολλές περιπτώσεις. Θα ήθελα να αισθάνεται ευπρόσδεκτος στην οικογένειά μου.

Ταυτόχρονα, όμως, αισθάνομαι πολύ υπεύθυνος για τον θεσμό που υπηρετώ. Έχουμε βέβαια παρατηρήσει πως ορισμένα από αυτά που έχουν ειπωθεί και έχουν γίνει έχουν προκαλέσει αρκετές συζητήσεις. Κάποια από αυτά ήταν επίσης αμφιλεγόμενα. Πρέπει να συζητήσουμε για να βρούμε μια λύση προχωρώντας προς το μέλλον».

Την ίδια ώρα, αυτό μας φέρνει διάφορα συναισθήματα και σκέψεις για τις διάφορες πτυχές του θέματος. Επομένως, θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο. Είναι φυσικό πως εάν συμβεί κάτι το οποίο σκέφτεται ο κόσμος, αυτό προκαλεί συζητήσεις. Νομίζω ότι είναι μέρος της ζωντανής δημοκρατίας της Νορβηγίας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ