Η Νίκη Λυμπεράκη ξεκίνησε τη σεζόν με την πιο hot συνέντευξη της Μαριλέλλας Αντωνοπούλου - Δείτε την υπέροχη σε νέα φωτογράφιση

Υπερταλαντούχα!

Είναι δημοσιογράφος, είναι μαμά, είναι το αγαπημένο μας πρόσωπο!

Ο λόγος για την Νίκη Λυμπεράκη και την φωτογράφιση που μοιράστηκε με τους 17,3 χιλιάδες ακολούθους της στο instagram.

Ειδικότερα, η ταλαντούχα δημοσιογράφος ανήρτησε διάφορα ενσταντανέ στο πλαίσιο της κουβέντας που είχε με τη συνάδελφο της, Μαριαλέλλα Αντωνοπούλου.για την εκπομπή "Μεγάλη Εικόνα" του Mega η οποία επιστρέφει για ακόμη μία σεζόν.

Η κ. Λυμπεροπούλου πόζαρε στο φακό της φωτογράφου Aggeliki Kalamara με look κλασσικό και κομψό όπως άλλωστε την έχουμε συνηθίσει!

Έχει προσωπικότητα που εκπέμπει ειλικρίνεια και ευθύτητα. Εκφωνεί με σωστή άρθρωση, τα ελληνικά της είναι άριστα, η ευχέρεια της στην διαχείριση μιάς συζήτησης ζηλευτή.

Διαβάστε ακόμη: Νίκη Λυμπεράκη μόνο στο Eirinika: «Το παιδί μου - η ευτυχία που δεν ήξερα ότι υπάρχει - είμαι γραφική μαμά & περήφανη» (φωτό & βίντεο)

Μίλησε μάλιστα στο "Πάμε Δανάη" λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της η οποία προβλήθηκε χθες (2/10) τα μεσάνυχτα.

«Mου είχε τύχει ένας καλεσμένος πολίτικος, του οποίου το κινητό χτυπούσε διαρκώς στον αέρα και δεν το έκλεινε, μέχρι που του είπα «σηκώστε το». Mου έχει τύχει να με προσβάλλουν πολίτικοι αρκετές φορές, είτε στον αέρα είτε στις διαφημίσεις, μπορεί να είναι μία λέξη ή το ύφος», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι «κάποιοι πολίτικοι έχουν την αίσθηση ότι οι δημοσιογράφοι υπάρχουμε για να τους διευκολύνουμε να πουν το ποίημα τους. Εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι έτσι».

Διαβάστε ακόμη: Ημέρα χαράς για την δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη & τον Αλέξανδρο Χατζόπουλο: Οι φωτό από την βάφτιση του γιου τους

Τον Απρίλιο του 2020 ανακοίνωσε ότι κυοφορεί το πρώτο της παιδί από τον επιχειρηματία και δικηγόρο Αλέξανδρο Χατζόπουλο.

Διαβάστε ακόμη: ''O Πανούλης, ο κόσμος όλος'' παίζει με τα λούτρινα και η μαμά Νίκη Λυμπεράκη τον κοιτάει γεμάτη έρωτα - Η τρυφερή ανάρτηση της δημοσιογράφου

Στις 6 Αυγούστου 2020 γέννησε τον γιο της, Παναγιώτη - Μάξιμο, προς τιμήν του μπαμπά της δημοσιογράφου του Mega (Παναγιώτης) που «έφυγε» από την ζωή το 2018.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ