Παύλος: Αυτό που συνέβη στα Τέμπη είναι τραγωδία, είναι πολύ στενάχωρο, είναι μεγάλη η λύπη - Η αναζήτηση κατοικίας συνεχίζεται

Πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, ο Παύλος Γκλύξμπουργκ, μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και για το σπίτι που αναζητά στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ξανά ο Παύλος Γκλύξμπουργκ και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τον συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κατά την αναχώρησή του.

Στις δηλώσεις του ο Παύλος Γκλύξμπουργκ αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη και σημείωσε πως ακόμα δεν έχουν βρει σπίτι στην Ελλάδα.

«Όπως είχα πει, θα έρχομαι πιο συχνά στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι το πρώτο μου σπίτι απλώς δεν ήμουν εδώ όσο έπρεπε. Τώρα θα είμαι πιο συχνά. Δεν έχουμε βρει ακόμη σπίτι», είπε ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε και για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Αυτό που συνέβη στα Τέμπη είναι τραγωδία και δεν θέλω να λέω πολλά γι’ αυτό. Είναι πολύ στενάχωρο, είναι μεγάλη η λύπη», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γκλύξμπουργκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Γκλύξμπουργκ όταν ήρθε στην Ελλάδα για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επιβεβαίωσε πως ψάχνει σπίτι στην Ελλάδα και πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα πηγαινοέρχεται Αθήνα-Λονδίνο, όπως και συμβαίνει. Αλλωστε η μητέρα του Αννα Μαρία μένει μόνιμα στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμα: Παύλος στο Point de Vue: «Δεν είμαστε εδώ για να αλλάξουμε το Σύνταγμα» - Ολόκληρη η συνέντευξη (φωτό & βίντεο)

Ψάχνει σπίτι στην Αθήνα ο Παύλος Γλύξμπουργκ

Σύμφωνα με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου η οικογένεια έχει εγκαταλείψει το project της ανεύρεσής σπιτιού στις Σπέτσες και έχουν επικεντρωθεί στην Αθήνα.

Ειδικότερα, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θέλουν να αποκτήσουν ένα σπίτι στην Αθήνα γιατί θα έρχονται όλο και πιο συχνά ενώ σκέφτονται να ενεργοποιήσουν το Ιδρυμα της Αννας Μαρίας και να κάνουν φιλανθρωπικές δράσεις και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ