Κατερίνα Παπουτσάκη: Ποζάρει με λεοπάρ bikini – Αυτή είναι η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού (φωτό)

Η ηθοποιός δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές του Πάσχα.

Μία από τις Ελληνίδες celebrities που εκμεταλλευτήκαν τον καλό καιρό του Πάσχα ήταν και ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου ποστάρει τα μοδάτα look της, φωτογραφίες της με μαγιό και στιγμιότυπα από τη δουλειά και τις εξορμήσεις της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της του Πάσχα, τις οποίες πέρασε στο Αγκίστρι με τα παιδιά της.

Τώρα την παράσταση της έκλεψε αυτό το υπέροχο, στιλάτο λεοπάρ μπικίνι.

Ανάμεσα στις τάσεις που θα δούμε στα μαγιό αυτό το καλοκαίρι, το λεοπάρ παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές επιλογές των fashionistas. 

Διαβάστε ακόμα: Η hot εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη σε μουσική σκηνή – To little black dress, το διχτυωτό καλσόν και η ψηλή μπότα (φωτό & βίντεο)

Το μαγιό με λεοπάρ print θα φορεθεί σε φυσικές αποχρώσεις φέτος το καλοκαίρι, αλλά και έντονα χρώματα, όπως αυτό της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Για την ιστορία, στις αρχές του 2012, η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά και μερικούς μήνες αργότερα, στις 28 Αυγούστου, παντρεύτηκαν στη Δονούσα. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους: τον Μάξιμο (γεν. 3 Μαίου 2013) και τον Κίμωνα (γεν. 4 Μαρτίου 2019). Το 2022 χώρισαν.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Παπουτσάκη: Για κυριακάτικο μπανάκι πήγε η όμορφη ηθοποιός – Stylish στην παραλία με ολόσωμο floral μαγιό (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ