Απολαμβάνουμε απόψε την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού με δύο full moon parties στο κέντρο της πόλης

Σήμερα απολαμβάνουμε την πρώτη καλοκαιρινή πανσέληνο, στην ταράτσα του Bios με θέα την Ακρόπολη ή στον κηπάκο του Li Li Shu στο Κολωνάκι.

Σήμερα απολαμβάνουμε την πρώτη καλοκαιρινή πανσέληνο, στην ταράτσα του Bios με θέα την Ακρόπολη ή στον κηπάκο του Li Li Shu στο Κολωνάκι.



Δύο μοναδικά events φιλοξενούν σήμερα το βράδυ το Bios και το Li Li Shu, για να γιορτάσουν την πρώτη καλοκαιρινή πανσέληνο και να καλωσορίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το καλοκαίρι.

Έτσι, ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος καταλαμβάνει τα decks του Li Li Shu στο Κολωνάκι, σε έναν όμορφο κήπο στο κέντρο της πόλης και ετοιμάζεται να μας παρασύρει με τις ατμοσφαιρικές μουσικές του επιλογές. Εσείς θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και μερικά από τα νόστιμα ιαπωνικά πιάτα του μενού. Τη βραδιά θα ανοίξει με τις μουσικές του επιλογές ο Dj Oddy.

Επίσης, ένα full moon party φιλοξενείται σήμερα και στη μοναδική ταράτσα του Bios, με ένα dj set από τη Sarah P. Απολαύστε τη θέα της Ακρόπολης, ξαπλώστε στις σεζλόνγκ της ταράτσας και δροσιστείτε με το παγωμένο σας ποτό και καλωσορίστε το καλοκαίρι που μπήκε δυνατά με ιδανικές για τη βραδιά μελωδίες. Σημειώστε επίσης, ότι τα ποτά μέχρι την «ανατολή» του φεγγαριού (δηλ. 9.30 μ.μ.) θα είναι σε happy hour τιμές.
Πληροφορίες: Li Li Shu, Δεινοκράτους 1, Κολωνάκι, 210 722225 / Bios, Πειραιώς 84, 210 3425335.
clickatlife.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ